Struintocht Reichswald, 9 april 2022

De natuur is weer ontwaakt, een mooi moment om je onder te dompelen in een stil, ruig en groot natuurgebied met uitgestrekte bossen.
Al struinend en tijdloos gaan we dit prachtige bos samen ontdekken. We zullen aandacht gegeven aan de stilte om ons heen en in ons. We doen oefeningen in natuurbeleving en genieten van al het moois wat we onderweg tegenkomen.
Dit gaan we doen net over de grens bij Nijmegen in het immense en Duitse Reichswald of Ketelwald een 5000 hectare groot bosgebied tussen Kleve en de Nederlandse grens. Gevormd door oude stuwwallen uit de ijstijd het hoogste punt is de rupsenberg op 95 m. Het Reichswald kenmerkt zich vooral met de alom overheersende rust. Je komt hier amper mensen tegen. Wel is de kans aanwezig op ontmoeting met een wild zwijn of edelhert. Onderweg nemen we ruimschoots de tijd voor pauze en waar we samen wat eten. Voor thee en lekkers wordt volop gezorgd. En daarnaast delen we met elkaar over wat we tegenkomen en ervaren. Een mooi moment om te ontspanning op te laden in alle rust en in verbinding met het bos, de mensen om je heen en jezelf. De kosten voor deze dag zijn 25 euro p.p informatie of opgeven kan via naarbuitennatuurbeleving@outlook.com

The event is finished.

Datum

apr 09 2022
Expired!

Tijd

10:00 am - 4:30 pm

Kosten

€25,00

Locatie

De Diepen restaurant
Milsbeek, Zwarteweg 60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *